mallorca

L’ambulatori del Carme, a Palma, continua tancat. Un any després no s’hi ha fet cap actuació

Està prevista una remodelació de l'immoble, però abans se n'ha de consolidar l'estructura.


L’ambulatori del Carme, a Palma, continua tancat. Un any després l’IBSalut no s’hi ha fet cap actuació. Està prevista una remodelació de l’immoble, però abans se n’ha de consolidar l’estructura.De moment, però, com dèiem, no s’hi ha fet res. Aquest tancament va fer que els professionals que hi feien feina es traslladassin a l’Hospital General. Encara es continuen queixant de la manca d’espai per poder atendre els pacients. També diuen que no poden ventilar les consultes perquè hi entren coloms. Una situació que s’allarga en el temps i a la qual no veuen una solució a curt termini.

A final del 2020, els més de 50 professionals sanitaris que feien feina a l’ambulatori del Carme varen ser traslladats a la primera planta de l’Hospital General. Les instal·lacions es varen adaptar per poder assumir les consultes. Però, des d’un primer moment, els treballadors es queixaven de la manca de ventilació i d’espai. Unes queixes que continuen avui dia. La delegada de prevenció d’UGT, Maria José Cordero, explica que la sala d’espera de les consultes externes és molt petita i, per respectar la distància de seguretat, els pacients han d’esperar a ser atesos en un altre lloc. A més, diu, no totes les consultes tenen llum natural i no poden ventilar els espais perquè hi entren coloms. Uns animals que viuen a la segona planta, que està abandonada. Cordero explica, a més, que amb les pluges del mes de novembre, a l’espai hi va haver goteres. Creu que la qualitat de les instal·lacions sanitàries han de ser excel·lents i critica que les de l’Hospital General no ho siguin.

L’Hospital de Son Espases, centre del qual depèn l’Hospital General, assegura que no té constància d’aquestes queixes. I que els treballadors no les han fetes arribar a la gerència del seu centre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Salvem Portocolom denuncia que “l’ànima del moll ara és de formigó i ferro” i no “de pedra i morter de calç”

El Govern manifesta que ja advertí que era necessari donar "estabilitat" a la infraestructura, mentre que l'entitat veïnal diu que...

Viatjar entre illes o a la Península amb drons elèctrics podria ser una realitat d’aquí a 5 anys

S'anomenen aerotaxis sostenibles que serien pilotats i podrien transportar fins a cinc passatgers alhora. En el cas de Menorca, permetria...

Mor un home per inhalació de fum a ca seva a Porto Cristo

Les primeres informacions apunten que l'home hauria quedat dormint mentre fumava, cosa que hauria provocat el foc

Manacor i Llucmajor s’adhereixen al Servei Integral d’Assistència a domicili del Consell de Mallorca

Ara ja són 39 els municipis que formen part del servei d'ajudes a persones depenents