cultura

L’amor, la vacuna de Pepet i Marieta

El grup català estrena una cançó optimista on reinventa els seus horitzons musicals


La vacuna és el primer senzill del nou treball de Pepet i Marieta. Un cant a l’amor en temps de distanciament social. “L’amor és la vacuna perquè és tan fort l’amor que és capaç de solucionar qualsevol problema i qualsevol malaltia”, explica Josep Bordes, cantant del grup. “Jo penso que és la força de totes les relacions humanes i el que fa que valgui la pena viure”, afegeix.

Precisament ha estat l’amor el que ha duit Josep Bordes a mudar-se de Barcelona a sa Pobla. I formar una família. Un canvi vital, que també reflecteix l’evolució del grup des que es varen donar a conèixer amb la cançó Me moles. “Ens hem tirat a la música urbana, per exemple” comenta Bordes en relació al seu nou llançament. “Després de 16 anys t’has de reinventar constantment, i al mateix temps has d’obrir horitzons i adonar-te’n que és reinventar-se o morir”.

El nou disc de Pepet i Marieta veurà la llum la tardor de l’any que ve. De moment, cada mes i mig en publicaran una cançó, per no deixar d’injectar petites dosis d’amor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les campanes de la Seu repiquen per commemorar Sant Sebastià

L'obreria espera que aquesta serà la primera de moltes repicades per així poder recuperar els autèntics inicis de la festa.

La revetla més trista de Sant Sebastià

La Llonguetada íntima d'ahir o la sessió de puntxadiscos via streaming miren de pal·liar la tristor d'aquesta revetla tan atípica

‘Tonia Flowers’, guarint els conflictes de l’adolescència

El llibre il·lustrat de Montserrat Garcia s'ha posat a la venda aquest dilluns

‘Adú’ parteix com la preferida dels Goya amb 14 nominacions

La pel·lícula 'Los Europeos', rodada a Eivissa i coproduïda per IB3, ha rebut tres nominacions