L’Andratx abusa del Sóller

El líder s'imposa per 7 gols a 0 a l'equip de Dani Vaquer i treu tres punts d'avantatge al segon classificat

21/03/2023

L’Andratx no ha tengut pietat del Sóller aquesta temporada. A la primera volta va imposar-se per 2 a 6 a domicili i aquesta jornada li ha clavat un 7 a 0. Manresa obri el marcador i poc després Marc Esteve fa el 2 a 0 amb una volea… minut 8 i l’Andratx que ja ha resolt el partit. El tercer és d’Adri Garrido, el pitxitxi de tercera divisió acumula 17 dianes i romp una ratxa de 5 jornades sense marcar. A l’inici de la represa penal sobre Alarcón. El porter encerta la trajectòria però no pot evitar el gol de Saúl. Encara queden 3 gols més. Saúl torna aparèixer al 5 a 0… Ell és qui fa l’assistència a Flaqué que només ha d’empènyer. El festival de Saúl continua… Internada per banda esquerra de Manresa i gol del 16 de l’Andratx que acaba amb doblet… Ben igual que Flaqué que tanca el marcador amb el 7 a 0.

Victòria del Constància a Na Capellera per 0 a 2 contra l’Inter Manacor que només ha sumat 3 dels darrers 21 punts disputats. El Constància va malbaratar un penal que atura Jaume Ferrer. El porter, però, no pot evitar el gol d’Agus Giaquinto en una rematada de cap a la sortida d’un corner. El 0 a 2 és de Toni González, gol i final del partit. El Constància és a 4 punts del playoff.

El Llosetense s’imposa per la mínima a domicili al Sant Jordi ja descendit. Els de Nico López topen un parell de vegades amb Dima fins que Xavi Bauzà troba un forat per superar el porter ucrainès.

El Mecadal duia 7 partits sense perdre i va rompre la seva ratxa a Magaluf, 1 a 0 contra el Platges. Al minut 49 l’àrbitre assenyala penal per mans de Simón. Dani Lozano executa des dels onze metres i no falla. El Platges va jugar mitja hora amb un home manco per l’expulsió de Ramón Bigas però els tres punts queden a Mallorca.

Bon ambient al Municipal de Sant Antoni per veure el duel pitiüs entre el Portmany i la Penya Sant Jordi. Gianluca Vaccarini al minut 88 va donar el triomf als locals que s’allunyen a 9 punts del descens que precisament marca la Penya Sant Jordi.

La resta de la jornada ens deixa la victòria per la mínima del Santanyí contra la Penya Independent, l’empat a 0 entre el Poblense i el Manacor i l’un a un entre el Binissalem i el Collerense.