L’Andratx continua líder però la Penya Independent no afluixa

Els de José Contreras guanyen el Sant Jordi i els eivissencs golegen, 5 a 0, al Sóller

28/03/2023

Duel desigual entre el Sant Jordi, coer, i el líder, l’Andratx. Els de ponent varen imposar-se per 1 a 3 amb doblet inclòs de Tomás. El primer del seu compte particular arriba a les acaballes de la primera part. El Sant Jordi empata per mitjà de Marc Matas a la sortida d’un córner. El 2 a 1 també neix al cap de cantó i torna a ser Tomás qui perfora la porteria. Ja al minut 79, Flaqué tanca el marcador en un partit còmode per als andritxols

Banqueta pràcticament deserta del Sóller, que es va presentar a Sant Joan de Labritja amb només 12 jugadors per enfrontar-se a la Penya Independent. Victòria dels eivissencs per 5 a 0. Borja Jiménez obri la llauna; després arriba el torn de Monir Abdeselam. Borja repeteix al minut 24 amb una rematada acrobàtica al segon pal. A la mitja hora de joc, la Penya Independent ja guanya per 4 a 0 gràcies a Said Ougri. Al minut 66, De la Cruz fa el cinquè i definitiu perquè la Penya Independent aixeca el peu de l’accelerador.

Derrota del Santanyí per 3 a 1 en la seva visita al Coll d’en Rabassa. Abans del descans, penal a favor del Collerense; el veterà Nacho transforma. Víctor Gibert empata per al Santanyí a l’inici del segon acte. Ignacio Sánchez torna a posar per davant els locals en rematar un servei de falta. El 17 del Collerense apareix també al 3 a 1. Perllonga un servei de banda i la deixa per a Àlex Pons, que culmina dins l’àrea petita.

El Mercadal fa més profunda la crisi de l’Inter Manacor, que no ha sumat cap dels darrers 18 punts disputats. El dos gols del partit arriben al segon temps. El primer és d’Ignasi Dalmedo i el segon de Marc Urbina.

La resta de la jornada 26 ens deixa:
La victòria del Manacor per 3 a 0 contra el Binissalem, l’empat a un entre la Penya Sant Jordi i el Poblense, la victòria del Constància per 2 a 0 davant el Portmany i la victòria: 3 a 2 del Llosetense contra el Platges de Calvià.