12

L’Andratx guanya el Tarazona a la pròrroga i es classifica per a la segona ronda de la Copa del Rei

El conjunt mallorquí perdia 1-2 i, al minut 92, Alberto Fernández ha fet l'empat. Adrián Garrido ha marcat el gol de la victòria a la pròrroga

01/11/2023

L’Andratx continua el seu idil·li amb la Copa del Rei. El conjunt mallorquí ha superat el Tarazona en una eliminatòria d’infart que al minut 91 tenia perduda.

El vespre ha començat bé a sa Plana. Al quart d’hora de partit Javi Castedo ha marcat l’un a zero per als de José Contreras. El Tarazona ha reaccionat prest. Al 28, Mounir ha fet l’empat. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Al segon acte, el conjunt aragonès s’ha avançat al marcador. L’exmallorquinista Fer Cano ha estat l’autor d’un gran gol que ha deixat gelada l’afició andritxola. L’equip local tenia 15 minuts per davant, més l’afegit, per evitar l’eliminació. I ha estat precisament al temps extra quan sa Plana ha tornat a esclatar d’alegria. Amb el Tarazona assaborint la victòria, Javi Castedo ha penjat una pilota des de la banda esquerra i Alberto Fernández, a la frontal de l’àrea petita, l’ha pentinada i l’ha enviada al fons de la xarxa. Era el 2-2. La pròrroga estava servida.

Adrián Garrido, amb pocs minuts i cap gol a la lliga, ha robat una pilota i des de la frontal ha ajustat un xut al pal llarg, impossible per al porter aragonès. Tocava resistir 18 minuts. I l’Andratx ho ha fet.

Dimarts, el conjunt del ponent de Mallorca serà al bombo de la segona ronda de la Copa del Rei. El rival serà un equip de Primera Divisió. I José Contreras té clar qui vol que visiti sa Plana dia 6 de desembre: o el Betis o l’Athletic Club.