L’Andratx s’imposa al derbi balear de 2a RFEF

Partit amb moltes alternances en el qual un gol de Peñafort ha decantat la balança en favor dels mallorquins

10/12/2023

26

L’Andratx s’ha imposat en el derbi balear de Segona RFEF, disputat a Sant Francesc davant el Formentera (2-3).

Ja en el minut tres de partit el local Joan Marí ha rematat al pal. I en els darrers 15 minuts de la primera meitat, s’ha desfermat el partit. Penal innocent de Miquel Jaume sobre Jorge Domingo en el 34. L’Eivissenc i ex del Mallorca B, Montalbán, l’anota. Només tres minuts després, en una anada i tornada, l’Andratx empata amb aquest xut d’Alberto Fernández. En el 40, Montalbán signa el seu doblet arribant al segon pal. Però l’Andratx torna a respondre. Centrada rematada per Peñafort, i Castedo, el més llest, posa el 2-2.

En la segona meitat el Formentera ha tornat a mostrar feblesa en la seva defensa. Una treta de banda l’ha aprofitat Peñafort davant la passivitat generalitzada dins l’àrea local. Dos a tres.

El Formentera ha tingut molts més problemes per generar accions de perill. Peñafort, figura del partit, l’ha tingut molt clara en el 77 de partit.

Tres punts per a l’Andratx que se situa a només un de la zona de play-off. El Formentera continua en descens.