X

L’anticicló s’aferra al final de l’any

El vent bufarà feble i a la mar tendrem molta de tranquil·litat fins dijous migdia, quan es mourà a Ponent

27/12/2022

L’anticicló s’aferra al final de l’any

Temps calm al Port de Sóller (Tolo Pastor)

Redacció

Ens trobam als darrers dies de l’any, malgrat que el termòmetre no indica el mateix: aquests pròxims dies no esperam canvis pel que fa al temps, per tant continuarem parlant d’anticicló.

Demà tornarem a tenir un matí amb presència de boires, principalment a punts de l‘interior de les Illes, malgrat que es dissiparan amb la presència del sol que serà el protagonista de la jornada.

No esperam canvis pel que fa a la temperatura i durant el vespre el termòmetre quedarà entre els 6 i 12 ºC i al migdia els valors es mouran al voltant dels 20ºC. El vent bufarà feble i a la mar tendrem molta tranquil·litat.

Dijous continuarem amb sol, i boires a primera hora del dia, i la temperatura no vol canviar; a partir del migdia el vent de l’oest bufarà amb cops moderats i deixarà una situació marítima més moguda a l’oest de les illes.

El que resta de setmana, divendres, dissabte i diumenge tendrem el cel destapat, amb la presència d’algun nigul prim. La temperatura continuarà sense grans canvis o pujarà lleugerament divendres, i la màxima serà superior als 20 ºC a l’interior. El vent del sud-oest bufarà feble amb algun cop moderat.

27/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris