SOCIETAT

L’any que ve s’iniciaran les obres per fer el nou carril bici de Maó

L'actuació costarà uns 400.000 euros i l'objectiu és avançar cap a un model de ciutat sostenible


L’any que ve s’iniciaran les obres per fer el nou carril bici de Maó. L’actuació costarà uns 400.000 euros i l’objectiu és avançar cap a un model de ciutat sostenible. Menys d’un 10 per cent de les carreteres de Menorca tenen carril per a bicicletes.

Maó construirà a partir de l’any que ve, un carril bici que recorrerà gran part de la via de Ronda. Se situarà entre la rotonda d’Abu Umar fins a la rotonda de l’avinguda de Josep Anselm Claver, i connectarà amb el carril bici ja existent a la carretera des Castell.

El projecte s’emmarca dins el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, aprovat pel consistori fa tot just un any. S’ubicarà a la vorera sud de la Via de Ronda, en la qual no hi ha habitatges i ocuparà la part més exterior de la vorera. L’objectiu és avançar cap al model de ciutat sostenible, a través de carrils per a bicicletes que ara només són presents a menys d’un 10 per cent de les carreteres de Menorca.

El projecte, que ja s’ha aprovat, costarà prop de 400 mil euros i es troba en període d’exposició pública. El Consell de Menorca, per la seva banda, ja avança en el projecte de carril bici en el tram que va des de l’avinguda de Josep Anselm Claver fins a la rotonda de la Salle.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |