X

L’APB invertirà 100 milions al port d’Eivissa fins al 2027

L'ens portuari anuncia la remodelació del passeig fins al far des Botafoc

13/12/2023

L’APB invertirà 100 milions al port d’Eivissa fins al 2027

L’Autoritat Portuària vol invertir prop de 100 milions d’euros al port d’Eivissa els pròxims quatre anys. Entre altres inversions, es preveu remodelar el passeig marítim fins al far de Botafoc o la supressió de barreres arquitectòniques.

El president de l’APB, Javier Sanz, ha anunciat al seu primer Consell de Navegació d’Eivissa que vol destinar més de 7 milions d’euros a connectar els ferris a la xarxa elèctrica mentre són a port, entre les inversions per fer més sostenible l’operativa, que també inclouen millorar l’enllumenat o refer les escales i els embarcaments des Botafoc.

En la línia de millorar la relació port-ciutat, s’invertiran tres milions a suprimir barreres arquitectòniques, i es vol començar la remodelació de l’avinguda de Santa Eulària o el nou passeig, que costarà uns 5 milions d’euros. Sanz ha destacat que el compromís amb la ciutat i amb el medi ambient és ferm: “D’aquí, els 100 milions d’euros”.

Sanz confia també en el compromís de Vila d’aprovar aquest mes el pla especial del port, cosa que permetrà desbloquejar actuacions com el trasllat de l’estació de Formentera. Així mateix, s’ha compromès a continuar treballant per donar una solució al futur del Club Náutico Ibiza, l’entitat centenària que vol mantenir la concessió dins la zona portuària.

13/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris