POLíTICA

L’àrea de Model de Ciutat inaugura una exposició sobre el Nou Pla General de Palma

La mostra recorre els 6 eixos en què es basa el full de ruta que ha de dibuixar la ciutat els propers 20 anys


L’àrea de Model de Ciutat ha inaugurat una exposició sobre el Nou Pla General al Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears.

La mostra recorre les 25 mesures dels 6 eixos en què es basa el full de ruta que ha de dibuixar la ciutat de Palma els propers 20 anys.

“Volem ser a prop dels professionals de l’urbanisme i de tota la ciutadania per tal que la transformació que ha de fer Palma per viure-hi sigui compartida per tothom”, ha arrencat la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol.

“Valoram positivament poder disposar d’un nou Pla General després de 23 anys, una eina que ha de definir el model de ciutat del futur. És important que els Plans Generals vagin més enllà de les legislatures i els colors polítics”, ha dit el president de la Demarcació de Mallorca del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears, Joan Cerdà. Més d’un centenar de persones, presencial i virtualment, han seguit la jornada inaugural del Nou Pla General.

El Nou Pla General es resumeix a aquesta exposició en l’eix ‘0’ transversal a tot el Pla General i relatiu a la protecció i ús racional del territori. A partir del qual, s’amplien cinc eixos: obertura al mar i a la natura; humanització de la ciutat i mobilitat sostenible; ciutat de barris i pobles; ciutat resilient i autosuficient i diversificació econòmica.

L’exposició romandrà oberta fins al 15 de febrer. Es podrà visitar de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30h i de 16 a 19h i els dissabtes de 10 a 14h. A més, durant el mes de desembre i gener es podran fer visites guiades amb dues arquitectes que acompanyaran i explicaran l’exposició als visitants.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |