SOCIETAT

L’Àrea de Salut de Menorca assegura que els rastrejos d’infectats per Covid-19 funcionen perfectament

Els seus responsables també resten importància a la distinció entre casos forans o de residents


El director de l’Àrea de Salut de Menorca assegura que, tot i els 48 dies sense contagis que hi va haver a l’illa fins al 24 de juny, la Covid-19 sempre hi ha estat present, encara que fos de forma larvada. També diu que era previsible que amb el major moviment que s’ha produït un cop aixecat l’estat d’alarma hi hagués nous casos.

Actualment són setze els positius actius a Menorca, amb un ingressat a planta del Mateu Orfila, mentre que en la resta de casos se’ls fa seguiment per part de les UVACs. En aquest sentit el responsable de Salut a Menorca considera que no és transcendent d’on és qui dona positiu.

Respecte de les informacions sobre els problemes de rastreig dels contactes dels positius que hi ha a altres comunitats, el Doctor Romà Julià assegura que a Menorca el sistema funciona perfectament i que no hi ha d’haver cap mena d’alarma

De tota manera, en cas de dubte, es pot telefonar al 061 i, fins i tot, al metge de capçalera. Però Julià insisteix a qui pugui pensar que ha estat en contacte amb un positiu que, si no l’han telefonat els rastrejadors, “en principi pot estar tranquil”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |