societat

L’àrea de salut de Son Gotleu, preparada per sortir de la barriada

Els residents poden sortir de la zona d'aïllament des de dissabte a les 22 hores

L%27%C3%A0rea+de+salut+de+Son+Gotleu%2C+preparada+per+sortir+de+la+barriada

L’àrea de salut de Son Gotleu, que comprèn les barriades de Can Capes, Son Canals, la Soledat Nord i Son Gotleu, és la primera que va ser aïllada i també serà la primera en recupetat la plena mobilitat. Els més de 20.000 residents de aquestes zones podran sortir del perímetre de l’aïllament, atès que en les dues darreres setmanes l’índex acumulat de casos de covid-19 dels darrers 7 dies s’ha reduït en gairebé un 50%.

Mentre que els veïnats podran moure’s lliurement, els negocis encara no tendran llibertat horària. Tots els establiments comercials hauran de seguir tancats a les 22 hores, un mesura que ha molestat especialment a bars i restaurants.

D’altra banda, en les darreres 24 hores, han minvat les hospitalitzacions per Covid-19 a les illes. A Mallorca, 197 persones estan ingressades a planta, 13 manco que ahir, i 60 a l’UCI. Avui parlam de 103 positius nous en proves PCR. A Eivissa, baixen també les hospitalitzacions, 46 ingressats a planta, i 6 a l’UCI. En les darreres 24 hores, s’han registrat 43 positius de Covid-19. A Formentera, 2 PCR positives més. I a Menorca, tot i que continuam sense cap ingressat, avui hem de parlar de 3 noves PCR positives de Covid-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un pelicà jove viu des de dissabte a l’albufera des Grau

És la primera vegada que un exemplar d'aquesta espècie tan estranya en aquestes latituds, passa uns dies pescant a Menorca

L’Ajuntament de Ciutadella pagarà prop de 600.000 euros al Club Voleibol Ciutadella

El consistori haurà d'abonar els 60.000 euros anuals compromesos pel govern del PP i que l'administració va deixar de pagar...