X

L’Àrea de Salut Menorca comunica a Nadiya Popel la suspensió provisional de funcions

Ja no pot fer feina a l'Hospital Mateu Orfila perquè no disposa del requisit indispensable, que és estar col·legiada

30/09/2023

L’Àrea de Salut Menorca comunica a Nadiya Popel la suspensió provisional de funcions

Redacció

Divendres l’Àrea de Salut Menorca va comunicar a Nadiya Popel la suspensió provisional de funcions. Segons expliquen fonts de Salut Menorca, ja no pot continuar fent feina a l’Hospital Mateu Orfila perquè no té el requisit imprescindible, que és estar col·legiada. La suspensió provisional de funcions va lligada a l’expulsió provisional de Popel del Col·legi de Metges. Fins ara Popel era metgessa del servei d’urgències de l’Hospital Mateu Orfila.

El Col·legi de Metges de les Balears ha acordat expulsar de manera provisional de la institució la doctora Nadiya Popel per infringir reiteradament el codi deontològic. Fins a 25 incompliments, ha detectat. Un informe encarregat pel Col·legi de Metges ha dictaminat que la doctora posa en risc la seguretat dels pacients perquè utilitza productes no autoritzats com lleixiu o dissolvent industrial o sense base científica per tractar tumors cancerosos considerables. També afirma que no segueix els protocols establerts i atempta contra la dignitat dels pacients, ja que també exhibeix la seva malaltia en vídeos.

No es tracta, informen des de Salut Menorca, d’una resolució definitiva perquè ella ho podria recórrer. La decisió d’un jutge, de fet, ja havia deixat sense efecte la inhabilitació de la doctora en el passat, quan va fer campanya contra la vacunació COVID.

30/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris