X

L’Àrea de Salut traurà un concurs d’idees per construir la nova residència per al personal sanitari d’Eivissa

Mentrestant, es continuarà utilitzant l'espai de Ca na Majora per allotjar-hi metges i infermeres

08/04/2024

L’Àrea de Salut traurà un concurs d’idees per construir la nova residència per al personal sanitari d’Eivissa

L’Àrea de Salut traurà un concurs d’idees per construir una nova residència per al personal sanitari d’Eivissa. S’aixecarà sobre un terreny al costat de l’hospital. Mentrestant, es continuarà utilitzant l’espai de Ca na Majora per allotjar-hi metges i infermeres.

Finalment, no es crearà fins després de l’estiu la unitat de mitjana estada de Ca na Majora per atendre els malalts crònics a l’hospital Can Misses. Aquest espai es continuarà utilitzant durant aquesta temporada per allotjar-hi personal sanitari i així augmentar l’actual residència de 12 habitacions a 42. El motiu és la necessitat d’habitatge per als reforços d’estiu de l’hospital i la poca incidència enguany de les infeccions respiratòries.

Però la intenció és construir a llarg termini una nova residència per al personal sanitari en aquest terreny de 15.000 metres de devora de l’hospital. Per això, es vol treure un concurs d’idees, en el qual es començarà a fer feina a finals d’any.

També continua la campanya per captar propietaris que vulguin llogar el seu pis. Des d’octubre 40 professionals sanitaris ja han trobat casa gràcies a la coordinadora de l’habitatge.

08/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT