X

Larin, la gran alegria del mallorquinisme

El davanter ja és la referència en atac de l'equip d'Aguirre i dimarts va ser l'autor del gol que dona al Mallorca el bitllet cap als quarts de final de la Copa

18/01/2024

Larin, la gran alegria del mallorquinisme

Redacció

Va arribar enmig de focs artificials i una expectació desmesurada. El mallorquinisme l’havia assenyalat com el nou Messies. Una gran inversió econòmica i unes dades golejadores espectaculars a Valladolid, havien convertit Cyle Larin en el soci perfecte de Vedat Muriqi. El club es fregava les mans amb la contractació del davanter canadenc; però, a mesura que el curs avançava i els mals resultats s’apilaven i les errades de l’atacant es multiplicaven, es varen començar a obrir els interrogants. Fins que Javier Aguirre va pitjar l’interruptor.

Larin, alternant suplències i participacions poc productives, va anar tapant forats a la Copa amb una diana contra el Boiro. El seu primer gol en Lliga va arribar contra el Sevilla a mitjan desembre, i va servir per firmar la primera victòria de la temporada a casa. Des de llavors i amb l’entrada del nou any, la mutació del jugador nascut a Brampton ha estat extraordinària. Ha marcat tres gols en els tres darrers partits del Mallorca i s’ha convertit en motiu d’adoració a la graderia. El millor Larin ja és aquí i el club respira alleugerit. El gol a Tenerife va donar la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei. Ara, el pròxim repte: marcar al Vila-real.

18/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris