societat

L’Armada envia dos caçamines per trobar el pilot desaparegut a Pollença

Les dues naus compten amb sonars que arriben fins als 300 metres de profunditat

Caçamines com els que estan cercant al pilot desaparegut. /ARMADA ESPANYOLA


Encara no hi ha rastre del pilot de l’Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat) desaparegut. L’Armada Espanyola ha activat els caçamines ‘Tajo’ i ‘Tambre’ per col·laborar en el dispositiu de cerca del pilot desaparegut durant un vol de reconeixement per la zona de Cala Sant Vicenç a Mallorca. Les dues naus compten amb sonars que arriben fins als 300 metres de profunditat, la qual cosa pot ser útil per localitzar-lo, ja que és possible que l’avioneta es trobi enfonsada a la mar.

A part dels vaixells de l’Armada s’han afegit a la recerca soldats del regiment d’Infanteria de la base Jaume II i els Bombers de Mallorca amb el seu grup de muntanya que ve del parc de Sóller.

La cerca del pilot continua aquest dijous ampliant la zona mar endins. En quant al dispositiu desplegat en terra, la Direcció general d’Emergències del Govern coordinarà les actuacions dels voluntaris de Protecció Civil, Bombers i de la Comandància General de Balears.

Així mateix, durant la nit d’aquest dimecres s’ha sumat a les tasques de cerca una aeronau del Servei Aeri de Rescat (SAR) amb visió nocturna. Aquest dijous dues aeronaus del SAR desplaçades des de la Península a la illa continuaran amb la cerca. De la mateixa manera, ho faran l’helicòpter de la Guàrdia Civil i els avions del Ibanat.

El desaparegut, Antonio A.M., de 46 anys, és un pilot experimentat, amb moltes hores de vol i amb experiència en intervenció per participar en l’extinció d’incendis forestals.


 El germà del pilot desaparegut demana la col.laboració ciutadana

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

resums any 2018


més contingut relacionat

El fill del patró desaparegut confirma que acaba de parlar amb el seu pare i que tots “estan bé”

El veler 'Dreamland' està al sud de Sardenya i preveu arribar a Mallorca "entre el diumenge i el dilluns"

Sobreseguda la causa contra un cap de la Policia Nacional per un presumpte delicte de suborn

Antonio Suárez va ser investigat per haver rebut, presumptament, doblers dels clans narcotraficants de Son Banya

Busquen els tripulants desapareguts d’un veler llogat a Mallorca

Tres alacantins van llogar el vaixell a Palma el 5 de gener i havien de tornar dia 15. Des d'aleshores els seus familiars no en saben res

Preus rècord a Eivissa en la benzina i el dièsel

És l'illa amb els preus més alts del carburant, entre dos i tres cèntims per damunt de la mitjana de...