X

L’arribada del juny anima els carrers de Vila

L'hoteleria deixa enrera el maig amb l'ocupació concentrada al cap de setmana i l'oferta complementària espera més despesa aquest mes

02/06/2024

L’arribada del juny anima els carrers de Vila

Els carrers d’Eivissa es van animant els mesos de més feina de la temporada. Després d’un maig irregular, amb la feina molt concentrada als caps de setmana, l’arribada de juny comença amb més turistes i amb la confiança que augmenti la seva despesa a l’oferta complementària.

Els barris més turístics de Vila reben amb els braços oberts els primers turistes de l’estiu, amb tots els negocis oberts després d’un maig a mig gas, en el qual la feina ha estat molt irregular. Brylle Catilo, del restaurant Formentera, explica que “ha estat com una muntanya russa”, mentre que Dani Galiana, de la geladeria Los Valencianos, assegura que els clients “venen amb menys diners que l’any passat, no gasten gaire, esperem que el juny canviï”.
Els visitants són dels que esperen poder gaudir de tot el que ofereix Eivissa, però sense la saturació de juliol i agost.
De moment, es van complint les previsions dels hotelers, amb un mes de maig en què les bones ocupacions s’han concentrat de dijous a diumenge, i amb molts llits buits la resta de dies. El juny, esperen estades més llargues mentre que l’oferta complementària confia que venguin amb la cartera més plena.

02/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT