X

L’art de desconnectar dels telèfons

L'artista Dominik Wein exposa des d'aquest dissabte al Casal Son Tugores d'Alaró

07/12/2023

L’art de desconnectar dels telèfons

Fa uns mesos un grup d’alumnes d’Alaró es dedicaren a buidar de plàstics un torrent del municipi. Amb tot el fems que varen recollir, ompliren aquesta escultura de ferro en forma de pop. Anomenaren la instal·lació ‘OCTO PROJECT’.

La idea va sorgir de l’artista alemany Dominik Wein. “Alaró té una muntanyeta que, si hi poses una mica d’imaginació, sembla un pop. Al voltant d’aquest turó, que vendria a ser el cap del pop, hi ha petits torrents que serien les potes i els tentacles de l’animal”, explica.

I és que a l’artista li agrada experimentar amb diferents formats i tècniques. Entre d’altres, ha fet viatjar per Europa dues escultures. L’objectiu és fer reflexionar l’espectador sobre les connexions reals, la dependència cap als telèfons i la bellesa de ser present. Escultura, instal·lacions, i també pintura figurativa. Aquestes peces, ambientades en una Mallorca llunyana, s’inspiren en una història real sobre “uns veïns d’Alaró que existiren fa molt de temps i que mai no varen veure l’oceà”, diu. Podeu descobrir l’art de Dominik Wein des d’aquest dissabte, i fins al 4 de gener, al Casal Son Tugores d’Alaró.

07/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris