X

L’Art Nit de Campos arriba a una nova edició amb més de 15 instal·lacions artístiques

L'esdeveniment atreu molt de públic d'arreu de Mallorca

05/08/2022

L’Art Nit de Campos arriba a una nova edició amb més de 15 instal·lacions artístiques

Josep S. Guerrero

Aquest divendres comença l’onzena edició de l’Art Nit de Campos que integra tota una sèrie d’exposicions artístiques. Són 15 instal·lacions que viatgen per diferents disciplines artístiques, des de l’arquitectura, escultura i fins i tot dansa, les quals conviden, per descomptat, a reflexionar. Instal·lacions que han estat seleccionades a través d’un concurs i que encaixen adequadament en l’espai i que han quedat repartides principalment pel centre del poble.

Entre els artistes que hi participen hi ha Teresa Matas amb el projecte “A l’ombra del jardí”, Marina Canovas amb una instal·lació que duu per títol “Proyecto Voyeur”, Eder Mol, que presentarà una performance poètica a les 21h o Federica Furbelli, entre molts altres.

Al vespre, començarà també l’espai musical amb dj‘s i arts visuals que complementen així la programació. Un esdeveniment cultural en què no només participa amb entusiasme tot el poble sinó també s’espera una alta assistència de públic d’arreu de Mallorca.


Consulta aquí la programació completa de l’Art Nit de Campos

05/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });