Topa contra diversos cotxes i intenta agredir una conductora a Sant Lluís
S'investiguen les causes de l'accident

Tots els documents digitalitzats en la primera fase són anteriors a l'any 1940
En un projecte conjunt amb la Universitat de les Illes Balears, l’Ajuntament de Campanet treballa per digitalitzar l‘arxiu històric del municipi. L’objectiu principal és que els documents es puguin consultar des de qualsevol racó del món.
La primera fase de catalogació i digitalització de l’arxiu històric de Campanet ha conclòs amb uns 17.000 documents informatitzats. Tots ells anteriors a l’any 1940, amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni documental i garantir-ne la preservació.
Es tracta d’un projecte pioner a nivell municipal i, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, s’han organitzat tots els documents, s’han escanejat i pujat a la web. D’aquesta manera l’arxiu es pot consultar des de qualsevol part del món.
Durant aquesta primera fase, els tècnics han donat prioritat als documents més antics, com ara els pergamins datats del segle XV i també a aquells que presentaven pitjor estat de conservació.
En la segona fase està previst que es digitalitzin els llibres del cadastre, el fons de Biniatró i la totalitat dels llibres d’actes dels plenaris de l’Ajuntament que no estan mecanografiats.
Disculpau, els comentaris es troben tancats
S'investiguen les causes de l'accident
En arribar els sanitaris d'emergències, han trobat el presumpte agressor ferit per arma de foc i l'han traslladat en estat greu a l'Hospital de Son Espases
L'home, de 82 anys, ha passat a disposició judicial i s'ha acollit al seu dret a no declarar
La víctima, de 79 anys, va morir aquest dimecres a conseqüència dels trets del seu marit, de 82, amb una escopeta de caça, amb la qual després es va ferir ell mateix