X

‘Las Niñas’ i Ángela Molina, grans protagonistes de la gala dels Goya

'Los europeos', coproduïda per IB3 i rodada a Eivissa, finalment no s'ha endut cap dels tres guardons a què aspirava

07/03/2021

Redacció

Dissabte vespre se celebrà la gran nit del cinema espanyol. Tot i les restriccions, la pandèmia no ha suprimit el glamur i l’emoció dels premis Goya. La producció ‘Las Niñas’ i Ángela Molina han estat les grans protagonistes de la cerimònia. ‘Los europeos’, coproduïda per IB3 i rodada a Eivissa, finalment no s’ha endut cap dels tres guardons a què aspirava.

‘Las niñas’ de Pilar Palomero ha estat la gran vencedora de la nit dels Goya. A més d’emportar-se el guardó com la millor pel·lícula de l’any, també ha guanyat els premis de millor direcció novella, millor guió original i millor direcció de fotografia.

El Goya a millor director de l’any l’ha aconseguit Salvador Calvo per ‘Adú’. Mario Casas s’ha endut el Goya a millor actor protagonista pel seu paper a ‘No matarás’. Patricia López Arnáiz com a millor actriu protagonista per ‘Ane’.

Ángela Molina ha recollit el Goya d’Honor d’aquesta edició. Un reconeixement a tota la seva carrera. L’actriu madrilenya ha treballat amb els més grans, des de Buñuel a Almodóvar, passant per Bigas Luna i Ridley Scott. Aquesta és la primera estatueta del pintor que Molina s’endú a casa.

Tot en una cerimònia marcada per la pandèmia. Una catifa vermella per on només van passar els presentadors de la gala, Antonio Banderas i Maria Casado, i els convidats que anunciaren els premis. Els nominats van seguir la gala des de casa. Amb tot, no es va perdre el glamur de la gran nit del cinema espanyol.

07/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris