X

L’edició més balear de la LEB Plata, amb l’ascens com a objectiu

L'Horta Godella-Menorca, Sant Antoni-Benicarló i Palma-Prat, la primera jornada

07/10/2022

Redacció

Aquest cap de setmana la LEB Plata. Una edició històrica amb tres equips balears, un de menorquí, un altre de mallorquí i un equip eivissenc. L’Hestia Menorca serà el primer dels tres representants balears a jugar i l’únic que ho farà fora de casa. L’equip ha fet avui a Bintalfa, i esquivant les goteres que continuen afectant el pavelló, el darrer entrenament abans de viatjar cap a València per enfrontar-se al Godella en la primera jornada de Lliga.

L’Hestia Menorca s’estrena dissabte capvespre, a les cinc i mitja, a la pista de l’Horta Godella. L’equip arriba a la cita després d’una preparació exigent pel que fa als rivals. I amb unes sensacions positives, que permeten al projecte menorquí parlar de l’ascens a la LEB Or sense complexos. L’equip de Bintalfa intentarà aprofitar la tendresa del filial del València d’ACB per sumar el primer triomf.

El Class Sant Antoni debuta davant la seva afició contra el Benicarló (dissabte, 19:30), en un estat òptim, asseguren, després de la pretemporada. L’experiència del curs anterior i els ajustaments de la plantilla permeten redactar un projecte ambiciós. Visita sa Pedrera el Benicarló, a les set i mitja, un rival a qui el tècnic català col·loca entre els favorits a l’ascens.

El Fibwi Palma, que rebrà el Palma (diumenge, 18:00), ha fixat el retorn a la categoria com a intenció primera des del disseny de la plantilla. Tanmateix, l’inici per a l’equip mallorquí és tota una incògnita, després d’una pretemporada condicionada per la manca d’efectius. Una debilitat incrementada, aquesta setmana, per un virus. El Palma rep diumenge, a partir de les sis, el Prat, un altre ex LEB Or amb intenció de recuperar l’estatus perdut.

07/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris