X

L’assemblea de Més a Pollença tanca “per responsabilitat” l’acord de governabilitat amb el PSOE

Finalment els ecosobiranistes han renunciat a assumir la batlia en el darrer any de mandat: "Hem post per damunt de tot el projecte i un canvi a Pollença"

22/06/2023

L’assemblea de Més a Pollença tanca “per responsabilitat” l’acord de governabilitat amb el PSOE

Els dos secretaris generals de les dues formacions, Toni Cànaves, pel PSIB-PSOE, i Toni Rosselló, per Més per Pollença, han signat aquest dijous migdia el document d'entesa.

L’assemblea de Més Esquerra a Pollença ha ratificat aquest dimecres vespre “per responsabilitat amb el mandat dels votants” l’acord de governabilitat amb el PSOE de Martí March. Els dos secretaris generals de les dues formacions, Toni Cànaves, pel PSIB-PSOE, i Toni Rosselló, per Més per Pollença, han signat aquest dijous migdia el document d’entesa. March que va prendre possessió dissabte del càrrec de batle en minoria de sis regidors a l’espera d’un pacte amb els ecosobiranistes -quatre representants- que fins llavors no havia fructificat. Ara ja s’ha ratificat l’acord i s’han fet públics “projectes i primeres decisions, a més de l’organigrama amb la distribució d’àrees de responsabilitat municipals”, en paraules de l’encara conseller d’Educació al programa Al Dia Mallorca d’IB3 Ràdio. “El treball és aquí, què volem fer, com ho volem fer i quina estructura tenim”, ha conclòs. Finalment els ecosobiranistes han renunciat a assumir la batlia en el darrer any de mandat: “Hem post per damunt de tot el projecte i un canvi a Pollença”, ha explicat Rosselló.

22/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT