X

L’associació AMASC demana més investigació

Més de 50 afectats per les síndromes de sensibilització central han dinat junts, aquest diumenge, per reclamar més formació i menys estigmatització

15/10/2022

L’associació AMASC demana més investigació

Més de 50 afectats per les síndromes de sensibilització central han dinat junts, aquest diumenge, per demanar més investigació.

L’Associació Mallorquina de Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica, Sensibilitat Química Múltiple i Electrohipersensibilitat s’han reunit aquest diumenge durant un dinar a Llucmajor per gaudir d’una estona plegats i reclamar més formació i menys estigmatització.

Són malalties, que majoritàriament pateixen les dones i, juntes demanen la seva visibilitat, que se les tingui en compte i amb consideració. I sobretot que s’investigui. N’hi ha que no poden ni sortir de casa.

Aina Grimalt, presidenta de AMASC, ha instat el Govern a complir amb la declaració parlamentària i formar al personal sanitari perquè no vegin les seves patologies amb escepticisme i incredulitat.

15/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. María Dolores Martínez Carrasco 16/10/2022

    Hola, soy enferma de Fibromialgia, Sensivilidad Química y varias patologias más. Apoyo para la investigación de ésta enfermedad invisible y terrorífica de llevar.

EL MÉS LLEGIT