X

L’Associació d’Amics del Camí d’en Kane enderroca el mur que impedia el pas al tram que passa per la finca de Binimoti

La fita històrica per a Ferreries arriba després de nombroses protestes i una llarga disputa legal entre l'Ajuntament i la propietat, acusada d'un acte d'apropiació il·legítima

22/05/2023

L’Associació d’Amics del Camí d’en Kane enderroca el mur que impedia el pas al tram que passa per la finca de Binimoti

Redacció

El mes de gener l’Audiència Provincial confirmava la titularitat pública del tram del Camí d’en Kane que passa per Binimoti, i aquest cap de setmana -esgotat el termini legal per presentar al·legacions-, l’associació, que sempre n’ha defensat el lliure accés, l’ha duit a la pràctica.

Desenes de voluntaris han ajudat a obrir el pas, i també a desbrossar aquest tram del camí, que feia dècades que no es transitava. A més, han enderrocat una part de la paret que impedia el pas i, en el seu lloc, hi han col·locat una barrera d’ullastre, la qual dona l’entrada, fins ara impossible, en el tram del camí.

La fita històrica per a Ferreries arriba després de nombroses protestes i una llarga disputa legal entre l’Ajuntament i la propietat, acusada d’un acte d’apropiació il·legítima. Documents històrics i diferents testimonis han donat la raó al Consistori, que ara continuarà la feina per rehabilitar completament el camí rural, que, de moment, ja està obert a tothom.

Notícies relacionades >

22/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris