X

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí cerca famílies d’acollida a les Balears

Dels 200 infants que solien venir abans de la pandèmia, es lluita perquè en puguin arribar 43, enguany

27/05/2023

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí cerca famílies d’acollida a les Balears

Tolo Leal

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears cerca famílies d’acollida per als infants que volen dur fins aquí aquest estiu. Un programa que va començar ja fa 36 anys. De moment, diuen, no poden arribar ni a cobrir els infants repetidors.

Per això, el programa Vacances en Pau cerca famílies voluntàries d’acolliment perquè aquests infants puguin passar l’estiu a les Illes i puguin viure en llibertat. De cada vegada n’hi ha manco. Dels 200 infants que solien venir abans de la pandèmia, es lluita perquè en puguin arribar 43, enguany. Un problema que no només té lloc a les Balears.

Una experiència, diuen, que no només és enriquidora per als infants. El programa complementa les diverses activitats i projectes que l’organització duu a terme al campament de Tinduf.

Si vols col·laborar o tenir més informació, pots cridar al 971 72 88 39 o al 634 57 49 21 o visitar les pàgines web vacancesenpau.wordpress.com i saharaillesbalears.org. També es poden consultar les seves xarxes socials: @amics.poblesahrauimallorca a Facebook; i @appsib a Twitter i Instagram.

27/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris