eivissa

L’Associació de Forners i Pastissers posa en marxa una aplicació sobre els forns que fan pa artesà i de la terra

'Pa d'Aquí' distingeix els tipus de pans fets amb un mínim del 70% de productes d'elaboració pròpia

L%27Associaci%C3%B3+de+Forners+i+Pastissers+posa+en+marxa+una+aplicaci%C3%B3+sobre+els+forns+que+fan+pa+artes%C3%A0+i+de+la+terra

Darrerament observam alguns intents de recuperar el pa de sempre, fet a la manera tradicional. En aquest sentit, l’Associació de Forners i Pastissers, integrada en l’Institut d’Innovació de les Illes Balears (IDI), ha presentat avui a Eivissa una aplicació mòbil sobre els forns que fan pa artesà i de la terra.

L’acte, que ha tingut lloc al Centre Cultural de Jesús, ha estat presentat per Miquel Piñol, director general de Comerç; Miguel Tur, regidor de Promoció Econòmica, Hisenda i Economia de Santa Eulària i Pep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

En aquesta aplicació es pot accedir a un llistat amb totes les pastisseries i forns de les Illes que treballen el pa de forma artesanal i amb les varietats típiques de les Balears. En aquest llistat trobaran també la localització dels forns, telèfon, correu electrònic, pàgina web, horaris i una breu descripció. ‘Pa d’Aquí’, el nom de l’aplicació, també és una marca creada per l’Associació de Forners i Pastissers que distingeix els diferents tipus de pans fets amb un mínim del 70% de productes d’elaboració pròpia.

No han falta a la cita comerciants com Mustapha Zeghari, soci del forn Gatzara; Alexandra Sanwald, propietària del Samos Deli i José Luis Riera, propietari del forn Can Coves.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Suspeses per a dos anys les llicències urbanístiques a Cas Mut

Es vol limitar l'edificabilitat, establint mesures de reducció de les superfícies que s'hi poden construir

APIES denuncia que hi ha una major exclusió en l’educació dels alumnes amb diversitat funcional

Expliquen que els mestres especialistes han deixat d'exercir la seva funció per dedicar-se a les classes ordinàries, a causa de...

La planta de triatge d’Eivissa funcionarà amb intel·ligència artificial i reciclarà fins a un 50% de residus

El futur contenidor marró, que tractarà la matèria orgànica, arribarà el mes de febrer

La pandèmia no atura les cinc promocions d’edificis de nova construcció que hi ha en marxa a Santa Eulària

El municipi té aproximadament 38.000 habitants però pot créixer fins els 62.165