societat

L’Associació hotelera de Menorca lamenta que el Consell no s’impliqui en la campanya sobre els protocols sanitaris

Ashome ha posat en marxa la iniciativa just abans que el Govern alemany declarés Balears zona de risc

L%27Associaci%C3%B3+hotelera+de+Menorca+lamenta+que+el+Consell+no+s%27impliqui+en+la+campanya+sobre+els+protocols+sanitaris

El mercat alemany no és el més important a Menorca però, en els darrers anys, ha augmentat la seva presència a l’illa. S’ha consolidat fins a convertir-se en el quart mercat emissor, només per darrere del mercat estatal (45,1%), britànic (32,6%) i italià (6,9%); segons dades d’AENA recollides per la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Entre abril i octubre de l’any passat van aterrar a Menorca 77,944 alemanys, el que suposa un 5,1% del total i un increment del 6,8 respecte del mateix període de 2018; també un 31 % més que l’any 2015 (en aquest cas la xifra inclou altres països de l’Europa central, que tenen força menys pes: Suïssa, Àustria i Polònia).

Els alemanys són turistes que valoren especialment la seguretat en la destinació. Precisament just abans de conèixer-se la inclusió de Balears com a regió de risc per part del govern alemany, l’Associació Hotelera de Menorca ha posat en marxa una campanya per donar a conèixer la Seguretat Sanitària dels seus establiments. Mitjançant xarxes socials i el seu portal visitmenorca.com volen enviar un missatge de confiança sobre els protocols que estan aplicant els allotjaments turístics regulats, com a garantia davant dels que no ho estan. Des de l’entitat però, lamenten l’actitud del Consell de Menorca al qual acusen de no fer feina en aquesta línia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors interins i amb contractes temporals demanen que es regularitzi la seva situació laboral

Hi ha gent que encadena aquest tipus de contractes des de fa més de 30 anys

Salut té previst arribar a inocular 20.000 dosis diàries aquesta setmana

Tot i així, Balears continua a la coa de la vacunació

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període de temps s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones. En concret, en el marc d'aquesta Llei de Fosses han estat localitzats...

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa