X

Les discoteques d’Eivissa calculen ingressar 2 milions d’euros aquest cap de setmana

Les sales de festa, algunes de les quals han esgotat entrades, esperen més de 30.000 persones divendres i dissabte

27/04/2022

Les discoteques d’Eivissa calculen ingressar 2 milions d’euros aquest cap de setmana

Les discoteques tornen a obrir les seves portes a Eivissa després d’haver estat dos anys tancades. L’associació Ocio de Ibiza assegura que aquest cap de setmana entraran 30.000 persones que gastaran uns 2 milions d’euros entre entrades i consumicions. Algunes sales de festes han esgotat totes les entrades.

Amnesia donarà el tret de sortida dia 21 de maig, però aquest cap de setmana ofereix un primer tast amb una prefesta. Pachá obre divendres amb totes les entrades venudes. A la terrassa del local ja es veuen treballadors posant-ho tot a punt. Els negocis del voltant creuen que se’n beneficiaran.

Dissabte ho faran Ushuaïa i a Platja d’en Bossa. Aquests establiments també ultimen els darrers detalls. Residents i treballadors ja fan llargues cues per aconseguir les acreditacions de temporada. Els turistes ja omplen els carrers, i els negocis de la zona esperen com aigua de maig l’obertura dels clubs.

Situació ben diferent és la de Privilege, una altra de les grans discoteques d’Eivissa. Ha anunciat que continuarà un any més amb els cadenats a les seves portes.

27/04/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris