X

L’Associació Shabab de Menorca vol sevir de pont per enviar ajuda als afectats pel terratrèmol al Marroc

L'entitat, que representa el col·lectiu marroquí a l'illa, considera que l'enviament de diners és prioritari ara mateix per als supervivents

11/09/2023

L’Associació Shabab de Menorca vol sevir de pont per enviar ajuda als afectats pel terratrèmol al Marroc

Redacció

L’Associació Shabab de Menorca vol convertir-se en un pont entre les persones interessades en enviar ajuda econòmica al Marroc i les famílies afectades. L’entitat, que representa el col·lectiu marroquí a l’illa, considera que l’enviament de diners és prioritari ara mateix per als supervivents del terratrèmol que han quedat sense llar i que necessitaran un lloc on allotjar-se a partir d’ara. A més, creuen que també serà necessària l’atenció psicològica privada, ja que la pública no donarà a l’abast. Els darrers dies ja han atès nombroses consultes de menorquins disposats a ajudar.

Per altra banda, Càritas ha obert la campanya d’emergència “Càritas amb el Marroc”. El seu objectiu és canalitzar la solidaritat dels donants espanyols per a atendre l’emergència humanitària provocada pel sisme registrat a les províncies i ciutats de Marràqueix, Tarudant, Chichaua, Uarzazat i Al Hauz, al sud del país. Aquest dimarts migdia se celebrarà un minut de silenci a l’Ajuntament de Maó.

11/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris