SOCIETAT

L’associació transfeminista Filosa crea a Menorca el laboratori ‘QueerLab’ de pensament crític

Un laboratori on parlar d'alguns temes com la diversitat de formes de comunicar, investigar i accedir al coneixement o altres maneres de criar i fer família


Filosa Associació va néixer per aportar una perspectiva crítica i feminista en el context de Menorca. Fan activitats a centres escolars, formacions i projectes d’acció social. El darrer, el febrer, es titulava #ToQueerLab, un espai de trobada per compartir reflexions. Un laboratori de pensament on parlar d’alguns temes com la diversitat de formes de comunicar, investigar i accedir al coneixement o altres maneres de criar i fer família.

Senten que fins ara a l’illa no es tenia en compte tota aquesta pluralitat. Per açò volen fer també un programa de ràdio titulat ‘Les Càndides’, el primer en clau transfeminista de Menorca. Fruit també dels darrers tallers han elaborat fanzín amb l’ajuda del col·lectiu Tsunami de Formentera.

Ara estan treballant en una exposició de memòria col·lectiva per visibilitzar els moviments socials que hi ha hagut a Menorca en el passat, on qualsevol pot col·laborar enviant-los a elles material a través del correu movimentssocialsmenorca@gmail.com. Necessiten per exemple, arxiu, fotografies, cartells, vídeos o manifestos de qualsevol casta de moviment social.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |