X

L’Atlàntida Mallorca Film Fest tanca amb més d’1,1 milions d’espectadors

La 14a edició del festival se celebrarà a Mallorca del 20 al 28 de juliol de 2024, i comptarà amb la presència ja confirmada de l'actriu i directora Liv Ullmann

25/08/2023

L’Atlàntida Mallorca Film Fest tanca amb més d’1,1 milions d’espectadors

Redacció

L’Atlàntida Mallorca Film Fest ha tancat la seva 13a edició enguany amb més de 1,1 milions d’espectadors, tant en format en línia com presencial. Segons ha informat el festival en una nota de premsa aquest divendres, es tracta d’un rècord històric que s’ha produït a causa d’un creixement del 48% del públic que ha seguit el festival en línia, i d’un 20% en el format presencial a Mallorca. Així, han indicat que aquestes dades “consoliden l’Atlàntida Mallorca Film Fest com el festival híbrid amb més públic del món”.

En aquesta línia, ‘Dalva’ ha aconseguit el Premi del Públic de l’edició en línia, en ser la pel·lícula més valorada pels espectadors domèstics. El drama dirigit per Emmanuelle Nicot s’ha convertit en un dels majors èxits de la present edició, juntament amb els documentals sobre Jan Vermeer, Liv Ullman, Umberto Eco i la recreació dels Quatre Quartets de T.S. Eliot. Igualment, des del festival també han destacat ‘The Architect’ i ‘Burning Days’, així com ‘Il Boemo’, ‘Lola’ i ‘Deixa de dir mentides’.

Així mateix, aquesta edició del festival, tant presencial com en la seva versió en línia celebrada a través de la plataforma Filmin del 24 de juliol al 24 d’agost, “també ha batut rècord d’impacte en mitjans nacionals i internacionals, en superar les 5.000 notícies i una valoració de ‘clipping’ de 50 milions d’euros”.

En paraules del seu director, Jaume Ripoll, “el públic ha confirmat que la proposta té més rellevància que mai”. Així, ha destacat que l’Atlàntida continuarà sent “un festival innovador en la seva proposta formal, arriscat en la seva proposta editorial i orgullosament europeu en el seu esperit”.

A més, han anunciat que la 14a edició del festival se celebrarà a Mallorca i Filmin del 20 al 28 de juliol de 2024 i que comptarà amb la presència ja confirmada de l’actriu i directora Liv Ullmann, qui acudirà a l’illa a recollir el premi honorífic Màster of Cinema, que se li va atorgar aquesta passada edició i que no va poder recollir a conseqüència de la vaga dels actors i guionistes a Hollywood.

25/08/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris