L’Atlètic Balears, a cinc punts de la tercera plaça

L'empat dels mallorquins i la victòria del Castella complica molt la situació quan falten tres jornades per disputar

03/03/2021

Després de l’empat 0-0 d’avui, a l’Atlètic Balears no n’hi queda d’altra que aferrar-se a la calculadora. Està a cinc punts de la tercera plaça a falta de tres jornades perquè acabi la primera fase de la lliga. Ara bé el to de veu de Jordi Roger en roda de premsa deixa entreveure la decepció. L’Atlètic Balears ha tengut bones ocasions, però quan el teu millor home és el porter tens un problema. René ha repetit avui titularitat i s’ha guanyat el sou. A la primera part, Manel Martínez ha estavellat al pal aquesta pilota servida per José Peris des de l’esquerra. René ha intervengut al minut 35 per impedir el gol de Del Moral, del Navalcarnero. La darrera del primer temps ha estat per a Vinicius Tanque.
Al segon acte, l’Atlètic ha continuat cercant la porteria del Navalcarnero. Ho han tornat a provar Manel i Vinicius, però com va passar fa tres dies a San Sebastián de los Reyes, la punteria no estava afinada.