L’Atlètic Balears a segona ronda de Copa del Rei després de 30 anys

El porter Xavi Ginard va ser l'heroi de la primera ronda i confia en les possibilitats de l'equip davant el Getafe

14/12/2021

8

Escolta aquí l’entrevista.

L’Atlètic Balears és a la segona ronda de la Copa del Rei i per això rebrà dijous a les 21:00 h a un Primera Divisió, el Getafe visitarà l’Estadi Balear. El conjunt blanc i blau va superar la primera ronda als penals després que el porter Xavi Ginard fos l’autor del gol de l’empat que portava el partit a la pròrroga quan restaven pocs minuts pel final del partit. Un acte heroic d’un jugador molt estimat per l’afició i que ha aprofitat de la millor forma possible la seva titularitat a la Copa del Rei. Al programa Esports3 parlam amb el porter a dos dies de l’històric partit de dijous davant el Getafe.