L’Atlètic Balears aconsegueix la permanència a 1a Federació

El conjunt de Tato s'imposa 1-2 al Logronyès a la darrera jornada gràcies a dos gols de Pastrana

27/05/2023

Només li valia guanyar i no ha fallat. L’Atlètic Balears ha aconseguit la permanència a 1a RFEF després d’una victòria a Las Gaunas davant la SD Logronyès, un equip que es jugava disputar la Copa del Rei.

Tot i el complicat objectiu i la pressió, el conjunt de Tato ha jugat sense complexos, amb un canvi a l’onze que resultaria determinant. Víctor Pastrana, que entrava a l’onze per Toni Ramon, ha estat l’home del partit. Al minut 40, el futbolista de Guadalajara ha avançat els balearicos després d’aprofitar un regal de la defensa local.

L’Atlètic no ha afluixat ni ha jugat a conservar el resultat. Per això, a la represa ha ampliat la distància al marcador. Dioni fa una gran jugada per internar-se dins l’àrea que no aconsegueix rematar, però Pastrana la caça i aconsegueix ficar el peu per enviar la pilota al fons de la xarxa. Era el minut 58 i el conjunt de Tato feia una passa de gegant cap a la permanència, però faltava molt de temps per al final.

Al minut 84, Asier Córdoba ha retallat distàncies i ha fet patir els blanc-i-blaus. La pressió no ha pogut amb els balearicos, que han continuat mostrant el seu domini. L’expulsió de Monreal al minut 88 per una acció sobre Dioni ha facilitat el final del partit als visitants i l’alegria ha esclatat a Las Gaunas amb xiulet de l’àrbitre. L’Atlètic Balears continuarà una temporada més a 1a RFEF.