L’Atlètic Balears acumula quatre jornades consecutives sense encaixar

El porter Lucas Díaz suma 431 minuts sense marcar i està a 117 de superar el rècord de la Primera Federació

12/12/2022

9

Ja ho diu la dita: entrenador nou, victòria assegurada. L’estrena de David Sierra a la banqueta balearica ha acabat amb triomf. Però no és una victòria qualsevol. És la primera vegada aquest curs que els blanc-i-blaus, ahir de groc, aconsegueixen els tres punts enfora de l’Estadi Balear. Han hagut de passar 16 jornades, vuit fora del camp, per guanyar com a visitant.

Però aquest no és l’únic aspecte positiu del duel contra els bascos. Per quart partit consecutiu, l’equip no ha encaixat. La victòria 0 a 1 contra el Bilbao Athletic permet allargar la ratxa d’imbatibilitat de Lucas Díaz, que s’ha consolidat a l’onze inicial. En total, suma 431 minuts sense recollir la pilota del fons de la xarxa. El rècord a Primera Federació el té Miquel Parera amb el Racing de Santander. La temporada passada, el manacorí va mantenir la porteria a zero 547 minuts.

Amb el triomf contra el filial basc, l’Atlètic Balears suma només una derrota en els darrers 10 partits de Lliga, amb 4 victòries i 5 empats. Els balearicos són catorzens classificats amb 20 punts, a dos del descens i a cinc de les posicions de play-off.

Diumenge, i en directe per IB3, els blanc-i-blaus volen tancar el 2022 amb victòria davant el Reial Múrcia. Un triomf que permetria afrontar el 2023 amb un poc més d’optimisme.