L’Atlètic Balears cau a Irun i ja no depèn d’ell mateix per salvar-se

Derrota per 2 a 0 i expulsió de Petcoff en un duel condicionat per l'estat de la gespa i per una doble ocasió tudada a l'inici de Carlos Julio i Dioni

14/05/2023

9

L’Atlètic Balears es complica l’existència després d’encaixar a Irun la tercera derrota consecutiva. Els de Tato han perdut per 2 a 0, i això que al minut 4 s’han pogut avançar amb un xut de Carlos Julio que topa amb el travesser. Dioni tampoc no ha aprofitat el refús per marcar amb el cap. La primera part ha estat una oda al joc directe i poc combinatiu, producte d’un terreny de joc xop per la pluja acumulada. La segona part ha començat amb una bufetada en forma de míssil a l’escaire d’Oyartun.

Els balearicos han intentat reaccionar sense encert i l’expulsió de Petcoff al minut 68 ho ha complicat tot encara més. Vermella directa i clara pel “jefecito” per una forta entrada. Les entrades de Nieto, Pastrana i Miguelete eren les apostes del míster, que no han tengut èxit. L’avís més seriós de l’Atlètic Balears ha estat un xut de Pastrana ajustat al pal, que salva Irazusta. Amb tot l’equip cercant l’empat, el Real Unión ha sentenciat a la contra gràcies a Nacho. El bagatge de 0 punts dels darrers 9 manté els palmesans en zona de descens. Dissabte, a les set i mitja de l’horabaixa contra el Calahorra, a l’Estadi Balear, serà l’hora decisiva. Guanyar o l’infern.