L’Atlètic Balears cau a la zona de descens

El conjunt de Jordi Roger encara no coneix la victòria aquesta temporada

25/09/2022

L’Atlètic Balears no aixeca el cap i cau a zona de descens després de sumar la segona derrota consecutiva. La d’avui a l’Estadi Balear contra la Unió Esportiva Logronyès. I això que els de Jordi Roger s’han avançat amb una gran diana al minut 6. La penja Pastrana, toca un defensa i Dioni amb una gran maniobra fa el primer gol del partit. Bon gol del davanter andalús que s’estrena aquesta temporada.

Tot ha canviat en dos minuts. L’Atlètic Balears ja havia donat mostra de feblessa defensiva però no tanta com al minut 70. Dos jugadors visitants toquen la pilota dins l’àrea petita a la sortida d’un córner. David Férnandez té temps de controlar i marcar el gol de l’empat. Dos minuts més tard arriba l’1-2 definitiu. Poca cosa podien fer els blanc-i-blaus davant el gran gol de Carlos Doncel. Bona vaselina de l’ex del Dépor i René no pot fer res. Per acabar-ho d’adobar, Canario ha estat expulsat al minut 78 per doble groga. El capità no jugarà contra el Barça B.

Els de Jordi Roger sumen 3 punts dels 15 possibles amb 3 empats i 2 derrotes.