L’Atlètic Balears conquesta Pontevedra gràcies a Gabarre i assoleix el colideratge amb la Penya

El davanter decideix el triomf als darrers minuts després d'un duel igualat que enlaira el conjunt de Manix

22/09/2019

Amb els mateixos punts que la Penya, 12, se situa l’Atlètic Balears, que ha guanyat per 0 a 1 el Pontevedra. L’equip de Manix Mandiola ha tingut bones arribades a la primera part amb Peris i Jorge Ortiz com a protagonistes. A la segona part, els locals han crescut i Manu Herrera ha salvat el gol al minut 54. A les acaballes del partit ha aparegut Toni Gabarre per caçar un refús a l’àrea petita i donar la 4a victòria de la temporada a un equip que és colíder.