L’Atlètic Balears continua sense arrencar i empata a casa contra l’Andratx

Una diana de Miquel Llabrés avança els galls a la mitja hora, però el futbolista del planter balearico George rescata l'empat el darrer minut

06/08/2023

10

Derbi matinal i amb aroma de pretemporada el que han viscut aquest diumenge l’Atlètic Balears i l’Andratx. Empat a un en el que ha estat el quart partit de preparació del conjunt de Tato.

Al minut 29, Juanca fa una bona incursió per la banda dreta. La seva assistència no la desaprofita Miquel Llabrés per fer el 0 a 1. Els balearicos continuen oferint dubtes en el seu joc i no han pogut igualar el matx fins al minut 90, gràcies a un gran xut del jugador del planter George.

Els balearicos acumulen 1 victòria, 1 empat i 2 derrotes en aquest període de proves abans de començar la temporada. Dimecres dia 9 viatjaran a Múrcia, on completaran un stage i jugaran els dos partits més exigents fins ara. Serà contra el Melilla i l’Atlètic de Madrid B, rivals dels mallorquins en el nou curs a Primera Federació.