17

L’Atlètic Balears continua sense guanyar lluny de l’Estadi Balear

En sis partits de lliga i un de Copa els balearicos sumen 4 empats i 3 derrotes

21/11/2022

Jugar enfora de l’Estadi Balear és tota una odissea per a l’Atlètic Balears. El conjunt de Jordi Roger encara no sap què és guanyar com a visitant. 6 partits de lliga i un de Copa ha jugat aquesta temporada fora camp i els blanc-i-blaus han sumat 4 empats i 3 derrotes. A més, a cap d’aquests set partits l’equip ha marcat més d’un gol. El curs va començar amb un 0 a 0 al camp de l’Osasuna B. Però, després arribaren dues derrotes consecutives, a Alcoi i a Cornellà. I les dues als darrers minuts de partit i a pilota aturada. Contra La Nucía, rival de la part baixa, semblava una bona oportunitat per sumar de tres, però l’equip va tornar a empatar. Al següent partit fora, a Zubieta contra la Reial Societat B, els de Jordi Roger varen perdre, de nou, als darrers minuts de partit. A la Copa, contra un equip de Segona Federació, l’Arnedo, tampoc no es va guanyar. I el darrer ahir contra el Calahorra va tornar a acabar amb empat, tot i que l’equip va tenir bones ocasions per marcar l’1 a 2.

Si feim la vista enrere, no es veia un inici tan dolent fora camp des de la temporada 2010-2011. L’equip de Goran Milojevic, i posteriorment de Gustavo Siviero des de la jornada 8, no va aconseguir la primera victòria fins a la jornada 17 contra l’Ontinyent, al penúltim partit de la primera volta. Aquell justament, va ser l’únic triomf balearico com a visitant en tota la temporada.

Ara, a l’Atlètic Balears li queden 3 partits fora camp abans d’acabar la primera volta, contra Amorebieta, Athletic Club i Nàstic. Veurem si els de Jordi Roger aconsegueixen la primera victòria abans d’arribar a la meitat de la competició. Primer, tocarà rebre a l’Estadi Balear, l’Intercity.