L’Atlètic Balears elimina el Getafe a la Copa del Rei

El conjunt blanc-i-blau s'imposa per 5 a 0 als madrilenys en una nit històrica a l'Estadi Balear.

17/12/2021

11

Nit històrica per a l’Atlètic Balears. El conjunt balearico, de Primera Federació, ha eliminat a la segona ronda de Copa a un equip de Primera Divisió, el Getafe de Quique Sánchez Flores. A l’Estadi Balear es va viure una nit màgica. 35 anys després rebien un equip de la màxima categoria a la Via de Cintura i el desenllaç no va poder ser millor. Golejada del conjunt de Xavi Calm, que Pedro Orfila encetava als primers compassos de partit, just al minut 6. Els palmesans varen manejar molt bé aquest avantatge al marcador, més encara quan el conjunt madrileny queda en inferioritat numèrica per l’expulsió de Erik Cabaco a la mitja hora de partit, després de propinar un cop de cap a Isi Ros. Abans del descans arribava el segon. Canario serveix ràpid un córner per Ignasi, qui penja la pilota i Orfila, de cap, marca el 2 a 0. Doblet del jugador blanc-i-blau, que fa esclatar l’alegria a l’Estadi Balear.

A la represa els balearicos no baixaren el llistó. El conjunt de Xavi Calm va ser molt superior al Getafe i així es va reflectir al marcador. Minut 67, Dioni marcar el tercer. Només tres minuts després Manel és qui bat la porteria de Yáñez. 4 a 0 i bogeria entre l’afició. Faltava encara el cinquè a les acaballes del partit, concretament al minut 88. Vinicius Tanque, que acabava d’entrar feia pocs minuts al terreny de joc, arrodonia la golejada. 5 a 0 contra el Getafe. Nit històrica per recordar a l’Estadi Balear. Avui dematí l’Atlètic Balears serà al bombo dels setzens de final de la Copa.