X

L’Atlètic Balears és fidel a la seva història i conquereix la permanència de manera agònica

Pastrana lidera amb un doblet una victòria a Las Gaunas que permet sortir del pou i romandre una temporada més a la categoria de bronze del futbol espanyol

28/05/2023

L’Atlètic Balears és fidel a la seva història i conquereix la permanència de manera agònica

Pere Guasp Hernán

Ha estat l’epíleg d’un camí que, fins aquest dissabte, podia tenir com a estació final l’infern. Però els jugadors miren l’abisme i compareixen a l’escenari amb seguretat. L’afició, els irreductibles de Las Gaunas, també volen creure. Devers 40 han viatjat fins a Logronyo per ser testimonis directes d’un miracle esportiu per recordar.

Que no seria un horabaixa fàcil es comprova des dels primers moments. Espitgen els locals amb bones aproximacions. Hi ha tensió, tant a la banqueta com a la zona noble. Toca equilibrar les emocions en un moment límit. No hi ha cap xut a porta fins que Pastrana no desaprofita una errada defensiva. S’ha tombat el mur. Víctor, és el teu dia.

A la represa. Dioni proposa, Pastrana remata. Les muses han vengut des de Guadalajara. Lloc garantit al panteó dels herois per un futbolista renovat fins a 2025 i que ha superat un calvari en forma de lesió de 4 mesos.

L’1 a 2 ofereix l’ingredient que mai no falta si vols dur sang blanc i blava a les venes: patiment. La resistència és exitosa. En el dia del 81 aniversari de l’Atlètic Balears, permanència fermada. Ara toca construir futur i renovar il·lusions.

28/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris