10

L’Atlètic Balears es torna a atracar al descens després d’encaixar la segona derrota consecutiva

Derrota que, segons els resultats que es donin, pot tornar a deixar els blanc-i-blaus ficats dins el fang

07/05/2023

Segona derrota consecutiva de l’Atlètic Balears, que ha estat superat per la Reial Societat B.

Tot i tenir la primera ocasió als 15 segons a les botes de Toni Ramón, els de Tato han començat per davall el marcador. Aquesta badada d’Olaortua suposa el 0-1, obra de Pablo Marín. Però 2 minuts després, el central es refà de l’errada i fa l’empat. Gol en pròpia porta d’Aritz Arambarri.

Al cap de 10 minuts de la represa, Olasagasti aconsegueix el gol de la victòria pel filial txuri-urdin. Un gol que ha causat una precipitació i ansietat a l’Atlètic Balears amb la qual ha sabut jugar la Reial Societat B per crear perill. Derrota que, segons els resultats que es donin, pot tornar a deixar els blanc-i-blaus ficats dins el fang.