L’Atlètic Balears goleja l’Ejea i recupera la tercera posició

Els aragonesos neutralitzaren ràpid el gol de Samuel però són superats clarament a una de les millors segones parts dels de Manix

27/01/2019

Samuel Sashoua ha obert el marcador amb un gran gol, el millor dels cinc que s’han vist avui a Son Malferit. Els aragonesos han empatat només dos minuts després, Ramón López ha aprofitat una errada d’Alvaro Vega per fer el momentani un a un. L’estratègia ha donat la victòria a l’Atlètic Balears. Vallori ha fet el 2 a 1 al minut 76. Tres minuts més tard, nou córner i nou gol. És Alberto Villapalos qui donava el gol de tranquil·litat als locals. I al temps afegit, Adri Hernández s’ha sumat a la festa amb el quatre a un definitiu que situa al Balears tercer, empatat amb el segon i a tres punts del líder.