L’Atlètic Balears només grata un punt a Navalcarnero

Els blanc-i-blaus han jugat quasi una hora de partit amb un home més per l'expulsió de Juan Esnáider

29/11/2020

L’Atlètic Balears ha sumat aquest diumenge el cinquè partit consecutiu sense guanyar. Ho ha fet al Camp del Navalcarnero, una de les revelacions de la Segona Divisió B. Als 22 minuts Marcos Baselga ha aprofitat una treta de cantonada per inaugurar el marcador. Els locals han jugat amb un home menys per l’expulsió de Juan Esnáider a 10 minuts del descans, però els blanc-i-blaus no ho han aprofitat. A la represa, Ramón Blázquez ha fet l’1-1. Passada l’hora de partit, Gonzalo Saiz ha fet el 2-1 després de batre Juan Carlos amb una falta llunyada. Cristian Pérez ha empatat pels balearicos després d’una treta de cantonada. Vinícius Tanque ha avançat l’equip mallorquí, però al darrer minut l’àrbitre ha xiulat un penal a favor de l’equip madrileny que no ha desaprofitat Manu Jaimez per establir el definitiu 3 a 3.