L’Atlètic Balears queda fora del play-off d’ascens

L'equip de Jordi Roger ha golejat el San Fernando, però no ha estat suficient (0-4)

28/05/2022

No hi ha hagut carambola i la victòria de l’Atlètic Balears no ha estat suficient. El San Fernando ha agitat el partit d’inici, i una arrencada per banda de Biabiany al minut 5 ha permès Juanmi Callejón gaudir de la primera oportunitat. L’Atlètic ha millorat a mesura que Armando ha aparegut, i al minut 21, una aventura personal de Dioni ha acabat amb el 0 a 1. Gran maniobra del davanter andalús que, en aquell moment, ficava el conjunt de Jordi Roger al play-off. Poc després, Carlos Abad, que avui debutava, ha salvat l’empat després d’una jugada de Callejón. Però l’Atlètic ha fet el segon abans del descans. Espectacular rematada de Pastrana al minut 40 per ampliar l’avantatge. Amb el 0 a 2, però la resta de marcadors en contra, la segona part ha perdut tensió, tot i que l’equip de Palma ha gaudit de bones oportunitats per sentenciar. I al tram final, Hugo ha fet una obra d’art per tancar el partit. Dioni, al minut 86, ha aconseguit el quart amb el San Fernando entregat. Però els gols no arribaven als altres camps. Golejada insuficient que deixa l’Atlètic fora del play-off.