L’Atlètic Balears suma ja sis partits consecutius sense perdre

El conjunt de Tato acumula tres victòries consecutives a l'Estadi Balear

10/04/2023

9

L’Estadi Balear va viure un nou diumenge de festa. El tercer consecutiu a casa que acaba amb victòria. Ingo Volckmann i la direcció esportiva repeteixen seient a la tribuna sol. Des que seuen aquí l’Atlètic Balears no ha perdut.

Idò el partit comença de la millor manera pels balearicos. Gol de Dioni per encetar el marcador. El pitxitxi de l’equip ja en suma 13 en el seu caseller golejador. El segon no es torba massa a arribar. Dani Nieto inventa una centrada xut que acaba al fons de la porteria. No s’ho creu ni ell, ni tampoc la cúpula balearica.

El partit es reprèn amb males notícies. Gol de l’Alcoià que fa créixer els nirvis. Però aquesta tensió espassa ben de pressa. Gol Olímpic de Marc Baró per fer el 3 a 1. Però el diumenge no podia ser tranquil i l’Alcoià torna a retallar distàncies amb el 3 a 2.

Els darrers minuts de partit estan plens de tensió. L’Atlètic Balears cerca el quart i té una doble ocasió per aconseguir-ho. I amb el xiulet final arriba l’alliberació. Messow treu tota la tensió acumulada i Ingo no deixa de fer mamballetes.

La bona ratxa del conjunt balearico continua, però encara queda molt per fer. Junts i fent pinya, l’Atlètic Balears vol continuar el seu camí cap a la permanència.