L’Atlètic Balears treu un punt contra el Reial Madrid Castella

El conjunt blanc-i-blau és sisè a cinc punts de la zona d'ascens

25/11/2020

Punt insuficient però merescut el que ha tret avui migdia l’Atlètic Balears a Valdebebas. Jordi Roger ha donat la titularitat per primera vegada a un Coro que ha passat desapercebut. El Castella ha començat dominant i al minut 13 ha rebut el premi gràcies a una centrada de Peter que remata Dotor.

La segona part ha començat millor, amb una doble ocasió de Baselga i Olaortua. L’empat ha arribat al minut 74 gràcies a dos jugadors sortits de la banqueta. Bona passada de Vinicius Tanque i Armando Shashoua fa l’empat a un. Primer gol de l’anglès com a jugador de l’Atlètic Balears.

Al final, 1 a 1. El conjunt blanc-i-blau és sisè a cinc punts de la zona d’ascens. El proper enfrontament serà al camp del Navalcarnero.