L’Atlètic Balears va directe cap al títol després de guanyar el Vàlencia Mestalla

Els blanc-i-blaus s'han imposat per 3-2 amb remuntada inclosa davant el filial valencianista i la setmana que ve podrien ser ja campions

28/04/2019

L’equip blanc-i-blau té clar que el seu objectiu és el títol i ho ha demostrat avui a Son Malferit davant la seva afició. El València Mestalla s’ha avançat al marcador gràcies a Javi Jiménez al minut 35. Els balearicos, però, no volien anar-se’n al vestidor amb desavantatge i 10 minuts més tard, Alberto Villapalos, amb aquesta boníssima rematada de cap ha fet l’empat a la sortida d’un córner. A la represa, el pitxixi de l’equip, Nuha Marong, ha avançat l’Atlètic Balears. Vallori remata i el català envia la pilota al fons de la xarxa amb la cama dreta. No en tenia prou, però, la pantera de l’Atlètic Balears i sis minuts després ha tornat a marcar, però l’àrbitre l’ha anul·lat per una suposada falta. Però el gol anul·lat no ha estat suficient per frenar l’Atlètic Balears. Marcos de la Espada ha posat més distància al marcador amb el 3 a 1 al minut 59. Ha estat amb aquesta rematada de cap després de la centrada de Samuel Sashoua. El València Mestalla no s’ha rendit. Sekou, al minut 67 ha fet el darrer del partit. Un gol, però, que de poc ha servit. L’Atlètic Balears, a tres jornades d’acabar la lliga, segueix líder destacat del grup tercer de la Segona Divisió B amb 7 punts d’avantatge respecte del segon classificat. La setmana que ve a Badalona, l’equip depén d’ell mateix per proclamar-se campió